Ontwerp-projectplan Vispasseerbaar maken stuw 108GO St. Anthonisloop ter inzage

 

Inzagetermijn van 17 februari 2017 tot en met 31 maart 2017

 

Het Dagelijks Bestuur van het waterschap Aa en Maas heeft op 6 februari 2017 het ontwerp-projectplan vispassage stuw 108GO vastgesteld. De stuw is gelegen in de St. Anthonisloop ter hoogte van de Hoekstraat. Met dit projectplan wordt het opheffen van het vismigratieknelpunt van de stuw beoogd.

 

Maatregelen

De inrichtingsmaatregelen bestaan onder andere uit het vispasseerbaar maken van de stuw.

 

Inzage

Het ontwerp-projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 17 februari tot en met 31 maart 2017 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage op de volgende locaties:

Waterschapskantoor Aa en Maas, Pettelaarpark 70, 5217 PP te ’s-Hertogenbosch

Kantoor District Raam, Gildekamp 2, 5431 SP Cuijk.

U vindt het ontwerp-projectplan tevens op www.officielebekendmakingen.nl

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijzen indienen tegen dit ontwerp-besluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch.

Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan voor 31 maart 2017 contact op met de hierna genoemde projectleider.

Uitsluitend degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend, hebben de mogelijkheid in beroep te gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

 

Van uw zienswijze en de reactie daarop van het Dagelijks Bestuur wordt een nota van zienswijzen opgesteld. In deze nota van zienswijzen kunnen uw persoonsgegevens worden vermeld. Wij verzoeken u in uw zienswijze uitdrukkelijk aan te geven of u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens.

 

Wilt u meer weten?

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider G. Atsma. Deze is bereikbaar op 073 615 83 06. U kunt ook contact opnemen met assistent-projectleider J. Jansen op 073-615 82 61.

 

’s-Hertogenbosch, 17 februari 2017

 

 

 

Naar boven