Hoogheemraadschap van Delfland - Beleidsregel Steigers

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden heeft op 7 november 2017 de Beleidsregel Steigers vastgesteld.

De Beleidsregel Steigers treedt in werking op de dag na publicatie in het Waterschapsblad.

Met de beleidsregel maakt Delfland voor alle betrokkenen intern en extern transparant op welke manier vergunningaanvragen voor steigers worden beoordeeld.

Met het opstellen van de Beleidsregel Steigers komt hoofdstuk 7 van de beleidsregel Werken in het profiel van wateren te vervallen. Bij inwerkingtreding van de beleidsregel wordt hoofdstuk 7 ingetrokken. Het besluit tot intrekking van hoofdstuk 7 is door het college van dijkgraaf en hoogheemraden in haar vergadering van 7 november 2017 genomen.

Gelijktijdig met de inwerkingtreding van de Beleidsregel Steigers ligt ook het ontwerp Algemene regel: Steigers, vlonders of afmeerpalen ter inzage. Dit stuk is separaat bekendgemaakt.

U kunt de besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 13 november 2017 gedurende 6 weken op afspraak inzien op het Gemeenlandshuis, Phoenixstraat 32 te Delft. U kunt de stukken ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u contact opnemen met Delfland, te bereiken onder telefoonnummer (015) 260 18 08.

 

 

Naar boven