Vaststelling peilbesluit Rietveld

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap maakt bekend dat op 04 oktober 2017 door het algemeen bestuur van het waterschap het peilbesluit Rietveld is vastgesteld. In het peilbesluit staat aangegeven welke waterstanden het waterschap in de zomer en welke het in de winter hanteert. Tijdens de inspraakperiode is bij het waterschap een zienswijze ingediend. Het peilbesluit is naar aanleiding van deze zienswijze niet aangepast.

 

Inzien stukken

U kunt het peilbesluit van 6 november tot 18 december inzien op:

- het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, op ons tijdelijke adres De Molen 48 te Houten, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur;

- ook kunt u kijken op de website van het waterschap www.destichtserijnlanden.nl/actueel/bekendmakingen.

 

Beroep na vaststelling

Een belanghebbende die ook een zienswijze heeft ingediend op het ontwerp-peilbesluit, kan binnen 6 weken na bekendmaking, beroep bij de Rechtbank in Utrecht instellen, conform artikel 8.1 Algemene wet bestuursrecht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kijken op www.rechtspraak.nl.

 

Inwerkingtreding

Genoemd peilbesluit treedt in werking op de achtste dag na deze bekendmaking.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Nederlof, projectleider, telefoonnummer: 030-634 5910, e-mail linda.nederlof@hdsr.nl.

 

 

 

Houten, 7 november 2017

Naar boven