Terinzagelegging concept projectplan Drienerbeek (traject Haverweg-Gundellaan) te Hengelo

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen maakt bekend dat het in zijn vergadering van 15 november 2016 het concept-projectplan Drienerbeek (traject Haverweg-Gundellaan) te Hengelo heeft vastgesteld.

 

Het plangebied van de Drienerbeek is gelegen in de gemeente Hengelo, aan de noord-oostzijde van de stad Hengelo. Het plangebied wordt ruimtelijk begrensd door Haverweg en de Grundellaan.

 

Het doel is een duurzame veilige inrichting van de Drienerbeek tussen de Haverweg en Grundellaan dat is voorbereid op de toekomstige klimaatontwikkelingen. De Drienerbeek is goed te beheren en te onderhouden en vergroot de bewustwording en beleving van ‘water in de stad’.

 

Ter inzage

Het projectplan Drienerbeek (traject Haverweg-Gundellaan)en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De plannen liggen van 16 november 2016 tot 22 december 2016 ter inzage tijdens kantooruren in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo en het waterschapskantoor in Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2. Ook kan het concept projectplan worden ingezien na telefonische afspraak, telefoon 088-2203333.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het concept projectplan schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoon 088-2203333.

Naar boven