Ontwerp Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen

In de vergadering van 27 september 2016 heeft het dagelijks bestuur de Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen in ontwerp vastgesteld.

De Aanbestedingswet 2012 biedt de mogelijkheid om overheidsopdrachten te laten uitvoeren door een andere aanbestedende dienst door middel van het verlenen van een uitsluitend recht. Met de Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen wordt een uitsluitend recht verleend voor de eindverwerking van zuiveringsslib dat afkomstig is van een (rioolwaterzuiverings)inrichting uit het gebied van waterschap Vechtstromen dat geen verdere behandeling op een zuiveringsinstallatie van het waterschap meer behoeft. In het ontwerp van de Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen wordt het uitsluitend recht aan N.V. Slibverwerking Noord-Brabant (SNB) verleend. Vechtstromen is één van de zes aandeelhoudende waterschappen in SNB.

Ter inzage

Het ontwerp van de Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het ontwerp van de Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen ligt met ingang van 30 september tot en met 10 november 2016 tijdens kantooruren ook ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang van 30 september tot en met 10 november 2016 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over het ontwerp van de Verordening verlening uitsluitend recht slibverwerking waterschap Vechtstromen kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven