Hoogheemraadschap van Delfland - Bekendmaking Waterakkoord Schieland en de Krimpenerwaard-Delfland 2016

De verenigde vergadering van Delfland heeft op 7 juli 2016 het besluit tot vaststelling van het Waterakkoord Schieland en de Krimpenerwaard-Delfland 2016 genomen.

(kenmerk besluit: 125137)

Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard wensen in het waterakkoord hun beheersgebied overstijgende aspecten van het beheer ten opzichte van elkaar te regelen, mede gelet op artikel 3.7 Waterwet.

In het nieuwe waterakkoord zijn afspraken tussen Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard vastgelegd over de aanvoer en afvoer van water ten behoeve van het watersysteem in de beheersgebieden. Het waterakkoord is tot stand gekomen in overleg tussen de Hoogheemraadschappen, hiermee zijn de noodzakelijke afspraken weer actueel en voor de toekomst geborgd.

Het waterakkoord tussen Schieland en de Krimpenerwaard-Delfland ligt gedurende zes weken ter inzage vanaf de dag na publicatie in het Waterschapsblad. U kunt de stukken inzien op de locatie Brassersplein 2 te Delft op werkdagen tijdens kantooruren. U kunt het Waterbeheerplan en de bijbehorende stukken ook raadplegen via de downloads bij deze bekendmaking.

Indien u vragen hebt naar aanleiding van deze bekendmaking, dan kunt u contact opnemen met de sector Bestuur, Beleid en Communicatie, te bereiken onder telefoonnummer 015 - 260 8376.

Naar boven