Hoogheemraadschap van Delfland - Kennisgeving terinzagelegging Ontwerp Legesverordening Delfland 2017

Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben in zijn vergadering van 16 augustus 2016 het ontwerp van een nieuwe legesverordening vastgesteld. In het ontwerp is opgenomen dat de kosten die Delfland maakt voor de grotere projecten in de vorm van een legesaanslag zullen worden verhaald op de initiatiefnemer van het project. Ook zijn de heffingsmaatstaven en tarieven sterk vereenvoudigd waardoor die beter aansluiten bij de praktijk. Op 17 november 2016 zal de verenigde vergadering een definitief besluit nemen.

Het ontwerp van de Legesverordening Delfland 2017 en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 25 augustus tot en met 5 oktober 2016 ter inzage. U kunt de documenten digitaal bekijken door bijgaand PDF te downloaden of de stukken inzien op ons hoofdkantoor, Brassersplein 2 te Delft op werkdagen tijdens kantooruren.

Inwoners en andere belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzagelegging hun zienswijze over het ontwerp van de Legesverordening Delfland 2017 schriftelijk of mondeling kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland, Postbus 3061, 2601 DB Delft, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp Legesverordening Delfland 2017’.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met ons Klantcontactcentrum.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur contact opnemen met het Klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer (015) 260 8108 of e-mail loket@hhdelfland.nl.

 

Naar boven