Visie Omvang en Onderhoud Watersysteem

 

In de vergadering van 19 juli 2016 heeft het dagelijks bestuur de visie Omvang en Onderhoud Watersysteem in ontwerp vastgesteld. Waterschap Vechtstromen past zijn beleid aan voor de omvang en het onderhoud van het watersysteem. Waterschap gaat zich concentreren op sloten, beken, vaarten en rivieren die essentieel zijn voor een goede werking van het watersysteem. In het hele gebied van Vechtstromen gaan daarmee dezelfde regels gelden voor de onderhoudsplicht.

 

Ter inzage

De visie Omvang en Onderhoud Watersysteem en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De visie en de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 25 juli 2016 tot en met 25 september 2016 tijdens kantooruren ook ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden met ingang van 25 juli 2016 tot en met 26 september 2016 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over de visie Onderhoud en Omvang Watersysteem kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven