Terinzagelegging concept projectplannen Vechtsluizen Mariënberg en Junne

 

Artikel 1  

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen maakt bekend dat het in zijn vergadering van 12 juli 2016 twee concept-projectplannen Vechtsluis Mariënberg en Vechtsluis Junne heeft vastgesteld.

 

  • 1.

    Het plangebied is gelegen in de provincie Overijssel, gemeente Hardenberg ten zuidoosten van het buurtschap Diffelen ter hoogte van de Rheezerweg.

  • 2.

    Het plangebied van Sluis Junne is gelegen in de provincie Overijssel, gemeente Ommen ten noorden van het buurtschap Junne direct ten zuiden van de Vecht.

 

In de projectplannen wordt de aanleg van de sluiscomplexen beschreven. Tevens worden de gevolgen op de omgeving in beeld gebracht.

 

Ter inzage

De projectplannen sluis Mariënberg en sluis Junne en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De plannen liggen van 21 juli 2016 tot 2 september 2016 ter inzage tijdens kantooruren in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo en het waterschapskantoor in Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2. Ook kan het concept projectplan worden ingezien na telefonische afspraak, telefoon 088-2203333.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het concept projectplan schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoon 088-2203333.

 

 

Naar boven