Hardenberg, wijziging plaatsing steiger OWAVE390

Vergunning Keur waterschap Vechtstromen en Waterwet

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft positief besloten op de aanvraag van Provincie Overijssel te Zwolle voor een wijziging van de plaatsing van een steiger, waarvoor eerder vergunning is verleend aan aspergeboerderij Het Nijenhuis d.d. 9 januari 2013, met kenmerk Z-120889. De aanvraag betreft het bouwen en hebben van een vaste, in hoogte verstelbare steiger aan het eind van een nieuw te graven sloot van ongeveer 127 meter lang met een bodembreedte van 3 meter. Beide zijden krijgen een natuurvriendelijke oever met een gezamenlijke breedte van totaal 11 meter.

De plek van de te plaatsen steiger betreft een wijziging van de waterstaatkundige situatie van waterloop OWAVE390. Er wordt een waterloop gegraven uitmondend op de oude Vechtarm met nummer OWAVE390, ter plaatse van het perceel kadastraal bekend als Ambt-Hardenberg, sectie AE, nummer 1300.

 

Bezwaar

De vergunning ligt ter inzage tot 6 weken na bekendmaking. Tegen de vergunning staat voor belanghebbenden de mogelijkheid open om binnen 6 weken een bezwaarschrift in te dienen bij waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA te Almelo.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Toetsen en Vergunnen van het waterschap Vechtstromen, tel. 088-2203333.

  

Almelo, 7 juni 2016

Naar boven