Hoogheemraadschap van Delfland – Lokaal knelpunt ´Riooloverstort Schipluiden´ 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland maakt ter voldoening aan artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat op d.d. 27 mei 2016 het navolgende ontwerp-besluit is genomen.

Ontwerp-projectplan Lokaal knelpunt ´Riooloverstort Schipluiden´

Het ontwerp-projectplan heeft betrekking op het uitvoeren van een aantal waterstaatkundige maatregelen om ervoor te zorgen dat het riooloverstortwater vanuit Schipluiden een kortere route krijgt. Hiermee zal de waterkwaliteit langs de Zouteveenseweg verbeteren en het riooloverstortwater een kortere route door de polder hebben. De maatregelen zullen uitgevoerd worden ter hoogte van de Zouteveenseweg 5 – 17 te Schipluiden.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit heeft voor de huidige zienswijzefase geen gevolgen maar wel consequenties voor de indieningsvereisten van een beroepschrift in een latere beroepsfase.

Het ontwerp-besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage. U kunt de stukken vanaf 7 juni 2016 tot en met het einde van de hierna genoemde bezwaartermijn inzien op de volgende locatie:

- Delftechpark 23 te Delft

op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. U kunt de stukken ook raadplegen op website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen

Ingezetenen en belanghebbenden kunnen gedurende de periode van zes weken vanaf de eerste dag, volgend op de datum van bekendmaking hun zienswijze over het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland, postbus 3061, 2601 DB Delft, t.a.v. N. Schuil onder vermelding van ‘Zienswijze Lokaal knelpunt ´Riooloverstort Schipluiden´. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer.

Indien u vragen hebt naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur contact opnemen met de sector Project Management Bureau, mw. N. Schuil, telefoonnummer 015 – 270 1948.

Naar boven