Intrekken projectplan waterberging Weijerswold

 

Artikel 1  

 

Het dagelijks bestuur maakt bekend dat het in zijn vergadering van 8 december 2015 het projectplan waterberging Weijerswold, vastgesteld op 24 november 2009, heeft ingetrokken.

 

Het projectplan waterberging Weijerswold is ingetrokken omdat onzeker is of het projectplan zal worden uitgevoerd. Door het projectplan in te trekken wordt duidelijkheid geboden aan de belanghebbende grondeigenaren in het gebied. Zij zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

 

Ter inzage

Het besluit treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.

 

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerp van het projectplan waterberging Weijerswold of de belanghebbenden die niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het projectplan waterberging Weijerswold kunnen van 6 mei 2016 tot en met 16 juni 2016 schriftelijk bezwaar instellen bij het dagelijks bestuur.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste:

1. de naam en het adres van de indiener;

2. de dagtekening;

3. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

4. de gronden van het bezwaar.  

 

Voorlopige voorziening

Wie bezwaar heeft ingesteld kan op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht bij onverwijlde spoed een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Hiervoor moet griffierecht worden betaald.

 

Voor meer informatie over het intrekkingsbesluit kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer 088 2203333.

 

 

Naar boven