Bekendmaking besluit watervergunning van Waterschap Roer en Overmaas voor het intrekken van 38 vergunningen. Het waterschap is als rechtverkrijgende vergunninghouder van de betreffende vergunningen. De kunstwerken waarop de vergunningen van toepassing waren zijn inmiddels verwijderd.

Waterschap Roer en Overmaas maakt bekend dat zij op vrijdag 29 april 2016 bij besluit 2016.0021 op grond van de Waterwet 38 vergunningen intrekt. Het waterschap is als rechtverkrijgende vergunninghouder van de betreffende vergunningen. De kunstwerken waarop de vergunningen van toepassing waren zijn inmiddels verwijderd.

Inzage

Met ingang van woensdag 4 mei 2016 tot en met dinsdag 14 juni 2016 ligt het besluit met nummer 2016.0021 ter inzage bij Waterschap Roer en Overmaas, Parklaan 10 te Sittard.

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen een besluit tot vergunningverlening binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is verzonden aan de vergunninghouder, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het dagelijks bestuur van het Waterschap Roer en Overmaas, Postbus 185, 6130 AD Sittard. Voorts kan door belanghebbenden -indien onverwijlde spoed dat vereist- een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een dergelijk verzoek kan slechts worden ingediend nadat bezwaar is gemaakt bij het dagelijks bestuur.

 

Naar boven