Hoogheemraadschap van Delfland – kennisgeving gedragscodes voor algemeen en dagelijks bestuursleden

In 2005 is door Dijkgraaf en Hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Delfland een gedragscode voor bestuursleden vastgesteld. Naar aanleiding van een recente wijziging schrijft de Waterschapswet thans voor dat het algemeen bestuur een gedragscode opstelt voor algemeen en dagelijks bestuursleden (artikel 33, lid 3).

Op 18 februari 2016 heeft de Verenigde Vergadering van Het Hoogheemraadschap van Delfland (het algemeen bestuur) het volgende besloten.

Vast te stellen:

  • a.

    de gedragscode integriteit voor algemeen bestuursleden van het Hoogheemraadschap van Delfland, deze gedragscode is tevens van toepassing op de plaatsvervangend commissieleden;

  • b.

    de gedragscode integriteit voor dagelijks bestuursleden van het Hoogheemraadschap van Delfland.

De uit 2005 daterende gedragscode zal door middel van een apart besluit buiten werking worden gesteld.

De gedragscodes voor algemeen en dagelijks bestuursleden liggen van 5 maart 2016 tot en met 14 april 2016 voor een ieder ter inzage, zowel digitaal door bijgaande PDF te downloaden, als door de stukken te komen inzien op de locatie Brashof, Brassersplein 2 in Delft.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur contact opnemen met H.M.J. Hoogweg, te bereiken via telefoonnummer (015) 260 8224.

 

Naar boven