Ter inzagelegging 'concept projectplan opheffen van 3 visbarrières Omloopleiding'

 

Ter inzagelegging 'Concept projectplan opheffen van 3 visbarrières Omloopleiding'

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen maakt bekend dat het in zijn vergadering van 20 december 2016 het concept-projectplan voor het opheffen van 3 vis barrières in de Omloopleiding, ten westen van Hengelo heeft vastgesteld. Het gaat hierbij om de volgende constructies:

  • -

    Stuwconstructie ‘Patatkraam’, gelegen aan de bovenstroomse bergingsvijver van de Genselerweg.

  • -

    Spoorduiker, gelegen waar de Omloopleiding de spoorweg (DK02060) kruist.

  • -

    Stuw carpoolplaats is gelegen langs de carpoolplaats Deldenerstraat, onderaan de A35.

In het projectplan wordt de vervanging en aanpassingen op de bestaande constructies beschreven. Tevens worden de gevolgen op de omgeving in beeld gebracht.

 

Ter inzage

Het projectplan ‘opheffen van 3 visbarrières Omloopleiding’ en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De plannen liggen van 21 december 2016 tot 1 februari 2017 ter inzage tijdens kantooruren in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo en het waterschapskantoor in Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2. Ook kan het concept projectplan worden ingezien na telefonische afspraak, telefoon 088-2203333.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het concept projectplan schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoon 088-2203333.

 

Naar boven