Wijziging Verordening Zuiveringsheffing Amstel, Gooi en Vecht

Het Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht heeft op 26 november 2015 besloten tot wijziging van de Verordening Zuiveringsheffing Amstel, Gooi en Vecht per 1 januari 2016. Het besluit kunt u hieronder lezen.

 

HET ALGEMEEN BESTUUR VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP AMSTEL, GOOI EN VECHT

(BBV15.0528)

Op voordracht van het dagelijks bestuur van 6 oktober 2015

Gelet op de artikelen 110, 113 en hoofdstuk XVIIb van de Waterschapswet en hoofdstuk 6, § 2, van het Waterschapsbesluit;

B E S L U I T :

Artikel I

de Verordening Zuiveringsheffing Amstel, Gooi en Vecht als volgt te wijzigen:

A

In artikel 12, lid 2 wordt tussen “gebeurt” en “met inachtneming” toegevoegd: “overeenkomstig bij ministeriële regeling te stellen regels,”.

B

In artikel 21, Tarief, wordt «€ 53,76» vervangen door: € 53,11.

C

In Bijlage I onderdeel C wordt onder II toegevoegd: Voor toepassing van deze correctie moet een verzoek worden ingediend bij de ambtenaar belast met de heffing. Bij toepassing van de correctie wordt gebruik gemaakt van het protocol met betrekking tot het onderzoek voor bepaling van de hoedanigheidscorrectie.

D

In Bijlage I onderdeel C onder III komt de eerste zin te luiden: “Bij de bepaling van het aantal etmalen in artikel 12 wordt uitgegaan van de resultaten van de laatste drie jaar, waarbij gebruik gemaakt wordt van de volgende formule:”.

Artikel II

1 Dit besluit treedt in werking per 1 januari 2016.

2 De datum van ingang van de heffing is 1 januari 2016.

Amsterdam, 26 november 2015

Het Algemeen Bestuur

dr. ir. G.M. van den Top

Dijkgraaf

drs. H.J. Kelderman

Secretaris-directeur

Naar boven