Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft op 8 december 2015 besloten de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn te wijzigen en daarmee de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn 2016 te treffen. Daarnaast is ingestemd met de toetreding per 1 januari 2016 van de colleges van de gemeente Dalfsen en Bunschoten tot de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus-Tricijn 2016. In zijn vergadering van 25 november 2015 heeft het algemeen bestuur hiervoor de benodigde toestemming verleent.

Ter inzage

Het besluit tot het wijzigen van de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn en het instemmen met de toetreding per 1 januari 2016 van de colleges van de gemeente Dalfsen en Bunschoten van het dagelijks bestuur en het besluit tot het verlenen van de daarvoor benodigde toestemming van het algemeen bestuur treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.

Beide besluiten liggen met ingang van 15 december 2015 tot en met 25 januari 2016 tijdens kantooruren ook ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen met ingang van 15 december 2015 tot en met 25 januari 2016 tegen het besluit van het dagelijks bestuur tot het wijzigen van de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn en het instemmen met de toetreding per 1 januari 2016 van de colleges van de gemeente Dalfsen en Bunschoten schriftelijk bezwaar maken.

 

Uw bezwaarschrift kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste:

  • a.

    de naam en het adres van de indiener;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d.

    de gronden van het beroep.

Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit tot het wijzigen van de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn en het instemmen met de toetreding per 1 januari 2016 van de colleges van de gemeente Dalfsen en Bunschoten niet.

Voorlopige voorziening

Wie bezwaar heeft gemaakt kan op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht bij onverwijlde spoed een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Hiervoor moet griffierecht worden betaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven