Start inspraak ontwerp-projectplan Voorboezem Duifhuisvliet oost
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is verantwoordelijk voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. De oostelijke kade van de Voorboezem Duifhuisvliet te Woerden, voldoet niet aan de eisen voor waterveiligheid. Het waterschap wil de open verbindingen naar het achterland afsluiten en heeft daartoe een ontwerp-projectplan opgesteld.
 
Stukken inzien
U kunt het ontwerp-projectplan en de daarbij behorende bijlagen inzien van dinsdag 3 november 2015 tot en met maandag 14 december 2015 bij:
- Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2, 3994 DD Houten, op werkdagen van 9.00-17.00 uur;
- ook kunt u kijken op www.destichtserijnlanden.nl/bekendmakingen.
 
Zienswijze
Als u uw zienswijze wilt geven op dit ontwerp-projectplan, kunt u die uiterlijk tot en met 10 december 2015 schriftelijk en ondertekend indienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten. Wilt u uw zienswijze liever mondeling indienen? Dan kunt u om een bijeenkomst vragen t/m uiterlijk 9 december 2014. Neem daarvoor contact op met de heer M. van der Hoeve, telefoonnummer (030) 634 57 00.
Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend worden, verzoeken wij u dat meteen op te geven. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat als u geen zienswijze indient, u na de vaststelling van het projectplan daartegen ook geen beroep meer kunt instellen bij de rechtbank.
 
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Hoeve, (projectleider Ingenieursbureau waterschap), telefoon: (030) 634 57 00 of per e-mail: post@hdsr.nl o.v.v. ‘Ontwerp-projectplan Voorboezem Duifhuisvliet oost’.
 
Beroep
Na behandeling van alle ingediende zienswijzen stelt het waterschap het projectplan definitief vast. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend kunnen tegen vaststelling van het definitieve projectplan beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht.
 
Houten, 2 november 2015
 
Naar boven