Ter inzagelegging concept projectplan Afwatering Bornebroek
 
Artikel 1 Terinzagelegging concept projectplan ‘Afwatering Bornebroek’ (concept)
 
Het dagelijks bestuur van het waterschap maakt bekend dat het in zijn vergadering van 13 oktober 2015 het concept projectplan ‘Afwatering Bornebroek’ heeft vastgesteld.
 
In dit projectplan worden de hydraulische maatregelen aan het oppervlaktewatersysteem in Bornerbroek beschreven om de (grond)wateroverlast in de kern van Bornerbroek aan te pakken.
 
Ter inzage
Het projectplan ‘Afwatering Bornebroek’ en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het plan ligt van 15 oktober 2015 tot 26 november 2015 ter inzage tijdens kantooruren in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo en het waterschapskantoor in Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2. Ook kan het concept projectplan worden ingezien na telefonische afspraak, telefoon 088-2203333.
 
Zienswijzen
Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het concept projectplan schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoon 088-2203333.
 
 
Naar boven