Ter inzagelegging projectplannen Maatregelen normering (concept)
 
Artikel 1 Terinzagelegging projectplannen Maatregelen normering (concept)
Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen maakt bekend dat het in zijn vergadering van 25 augustus 2015 vier concept-projectplannen die deel uitmaken van het project ‘Maatregelen normering’ heeft vastgesteld. Namelijk de projectplannen: Bentheimerstraat 68-70, Beverborgsweg 10 en 12, Gildehauserweg 24 en Kolkersweg 1.
 
  • 1.
    Het projectgebied Bentheimerstraat 68 en 70 te De Lutte is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Losser. De maatregelen worden uitgevoerd binnen de agrarische bestemming.
  • 2.
    Het projectgebied Beverborgsweg 10 en 12 is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Losser. De maatregelen worden uitgevoerd binnen de bestemming natuur en bos.
  • 3.
    Het projectgebied Gildehauserweg 24 te Losser is gelegen in het bestemmings-plan ‘Buitengebied’ van de gemeente Losser. De maatregelen worden uitgevoerd binnen de woonbestemming.
  • 4.
    Het projectgebied Kolkersweg 1 te Overdinkel is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Losser. De maatregelen worden uitgevoerd binnen de agrarische bestemming.
 
De projectplannen betreffen in essentie het nemen van maatregelen om ervoor te zorgen dat de locaties voldoen aan de normeringen die zijn vastgesteld voor de beschermingsniveaus tegen wateroverlast zoals vastgelegd in het Waterbeheerplan 2010 - 2015 (WBP).
 
 Ter inzage
De projectplannen: Bentheimerstraat 68-70, Beverborgsweg 10 en 12, Gildehauserweg 24 en Kolkersweg 1 en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De plannen liggen van 28 augustus 2015 tot 9 oktober 2015 ter inzage tijdens kantooruren in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo en het waterschapskantoor in Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2. Ook kan het concept projectplan worden ingezien na telefonische afspraak, telefoon 088-2203333.
 
Zienswijzen
Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het concept projectplan schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoon 088-2203333.
 
 

Naar boven