Ontwerpbegroting 2016 gemeenschappelijk openbaar lichaam Waterschapslaboratorium Rijn Oost (Aqualysis)
Het dagelijks bestuur maakt bekend dat de ontwerpbegroting 2016 van het gemeenschappelijk openbaar lichaam Waterschapslaboratorium Rijn Oost (Aqualysis) ter inzage ligt.
Aqualysis is de naam van het gemeenschappelijk openbaar lichaam Waterschapslaboratorium Rijn Oost en is het gezamenlijk centrale waterschapslaboratorium voor zes waterschappen: Groot Salland, Reest en Wieden, Rijn en IJssel, Vallei en Veluwe, Zuiderzeeland en Vechtstromen.
De ontwerpbegroting 2016 van Aqualysis treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De ontwerpbegroting 2016 van Aqualysis ligt met ingang van 18 mei 2014 gedurende een periode van twee weken ook tijdens kantooruren ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden en is algemeen verkrijgbaar.
Zienswijze
Een ieder kan tot en met 1 juni naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.
Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over de ontwerpbegroting 2016 van Aqualysis kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.
Naar boven