Bekendmaking ontwerpbesluit Legger Laakkades
Ontwerp legger
Op 28 april 2015 is door het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe de Legger Regionale waterkering Laakkades Oost en West in ontwerp vastgesteld. De ontwerp legger bestaat uit een besluit en toelichting, kaarten, data en lengte- en dwarsprofielen.
 
Voor het leggerbesluit en de bijlage, zie links hiernaast bij Externe bijlagen. U kunt de kaarten en de lengte- en dwarsprofielen digitaal inzien op http://valleienveluwe.maps.arcgis.com
 
Inspraakperiode
U kunt de ontwerpstukken voor de legger inzien van 13 mei tot en met 24 juni 2015. Na deze inspraakperiode wordt de definitieve legger vastgesteld. Ook liggen de stukken tijdens de inspraakperiode (tijdens openingstijden) op papier ter inzage in het Waterschapshuis, Steenbokstraat 10 te Apeldoorn.
 
Wie kan er een zienswijze geven?
Als u belanghebbende bent bij de legger, kunt u daarover gedurende de inspraakperiode een zienswijze indienen. Voor de goede orde wijzen wij u er op dat als u geen zienswijze indient, u na de vaststelling van de legger daartegen ook geen beroep bij de rechtbank in kunt stellen.
 
Wat moet u in uw zienswijze vermelden?
U dient aan te geven op welk(e) onderdeel/onderdelen van de legger uw zienswijze betrekking heeft en u dient uw zienswijze te motiveren. Verder dient u uw naam, adres en woonplaats op te geven. de namen van de insprekers zullen genoemd worden in de inspraaknota. In bijzondere gevallen is het mogelijk om anoniem in te spreken (met opgaaf van redenen); neemt u in dat geval contact op met mevrouw Van de Brake op het onderstaande telefoonnummer.
 
Hoe kunt u een zienswijze indienen?
Bij voorkeur ontvangen wij uw zienswijze via het digitale formulier: http://www.vallei-veluwe.nl/formulieren/zienswijze-laakkades/.
Ook kunt u uw zienswijze schriftelijk indienen (op papier) of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u zenden aan Waterschap Vallei en Veluwe ter attentie van de heer J. Borgers, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn.
Een mondelinge zienswijze kan telefonisch plaatsvinden of op kantoor. Neemt u daarvoor contact op met de heer J. Borgers, telefoonnummer (055) 5 272 911.
 
Vragen
Voor inhoudelijke vragen over de legger kunt u contact opnemen met de heer J. Borgers. Voor juridische vragen kunt u contact opnemen met mevrouw W.E. van de Brake. Beide kunt u bereiken via bovengenoemd telefoonnummer.
 
Apeldoorn, 11 mei 2015
 
College van dijkgraaf en heemraden Waterschap Vallei en Veluwe,
 
Mr. G.P. Dalhuisen
secretaris
 
Drs. T. Klip-Martin
dijkgraaf
Naar boven