Bekendmaking gewijzigde ‘Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur vaneen waterschap door de Kamer van Koophandel’
Voor de selectie en benoeming van vertegenwoordigers in het bestuur van het waterschap dient de Kamer van Koophandel op grond van artikel 14, lid 4, van de Waterschapswet een regeling vast te stellen. De Kamer van Koophandel heeft hiervoor de ‘Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur van een waterschap door de Kamer van Koophandel’ vastgesteld.
Deze regeling voorziet niet in de procedure, die gevolgd dient te worden bij het benoemen van bestuurders of het aanwijzen van reservekandidaten bij een (nieuw) in te stellen waterschap na fusie. Daarom is op 13 april 2015 de bestaande regeling gewijzigd en vastgesteld door de Kamer van Koophandel.
Op grond van artikel 14, lid 4, van de Waterschapswet wordt deze gewijzigde regeling bekend gemaakt door het bestuur van het waterschap.
Ter inzage
De gewijzigde ‘Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur van een waterschap door de Kamer van Koophandel’ treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.
Bezwaar of b eroep
Tegen het vaststellen van de gewijzigde ‘Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur vaneen waterschap door de Kamer van Koophandel’ staat geen bezwaar of beroep open.
Naar boven