Ontwerpbegroting 2016 Het Waterschapshuis ter inzage
Het waterschap Noorderzijlvest neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling ‘Het Waterschapshuis’.
Het Waterschaphuis stelt jaarlijks een begroting op.
 
Ter inzage
De ontwerpbegroting 2016 en een begrotingswijziging voor 2015 van Het Waterschapshuis liggen ter inzage tot en met 27 april 2015.
 
U kunt de ontwerpbegroting tijdens kantooruren inzien in het waterschapskantoor aan de Stedumermaar 1 te Groningen en als bijlage bij deze bekendmaking.
De ontwerpbegroting 2016 van Het Waterschapshuis treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’
Als u schriftelijk een exemplaar toegezonden wilt krijgen, dan kan dit tegen betaling van de kosten.
 
Zienswijzen
Zienswijzen op deze begroting kunt u tot en met 27 april 2015 schriftelijk of mondeling indienen bij het dagelijks bestuur van het waterschap Noorderzijlvest, postbus 18, 9700 AA Groningen.
 
Het Waterschapshuis
Het Waterschapshuis is een openbaar lichaam in de zin van de Wet gemeenschappelijke regelingen en is gevestigd in Amersfoort. Het Waterschapshuis ondersteunt en verbetert de informatie- en bedrijfsprocessen van de waterschappen met als doel de kwaliteit en efficiëntie van de taakuitvoering te bevorderen. Het Waterschapshuis functioneert daarbij als ondersteunende organisatie en aankoopcentrale voor de waterschappen.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A.(Arjan) Roorda van het waterschap Noorderzijlvest, via het algemene telefoonnummer 050-304 89 11.
Naar boven