Vaststelling projectplan Dubbele Wiericke west
Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden maakt bekend dat zij op 31 maart 2015 het projectplan ‘Dubbele Wiericke west’ heeft vastgesteld.
 
Het waterschap is verantwoordelijk voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Het waterschap heeft op grond van de Waterwet het projectplan vastgesteld voor het uitvoeren van de verbetering van de westelijke kade van de Dubbele Wiericke tussen Nieuwerbrug en Hogebrug, in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
 
Het ontwerp-projectplan heeft ter inzage gelegen van 23 januari tot en met 6 maart 2015. Tijdens de inspraakperiode zijn bij het waterschap geen zienswijzen ingediend.
 
Projectplan inzien
Het projectplan Dubbele Wiericke west is digitaal te raadplegen via de website www.destichtserijnlanden.nl/bekendmakingen .
 
Beroep na vaststelling
Een belanghebbende die ook een zienswijze heeft ingediend op het ontwerp-projectplan, kan binnen 6 weken na bekendmaking, beroep bij de Rechtbank in Utrecht instellen, conform artikel 8.1 Algemene wet bestuursrecht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kijken op www.rechtspraak.nl.
 
Inwerkingtreding
Genoemd projectplan treedt in werking op de achtste dag na deze bekendmaking.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.M. Lokhorst (projectleider Ingenieursbureau waterschap), telefoon: (030) 634 59 13, e-mail: post@hdsr.nl o.v.v. van ‘projectplan Dubbele Wiericke west’.
 
 
Houten, 1 april 2015
 
 
Naar boven