Start inspraakperiode gedeeltelijke herziening peilbesluit Lopikerwaard
Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap maakt bekend dat het ontwerp van de partiële herziening van de peilbesluiten in de Lopikerwaard van 30 maart t/m 10 mei 2015 ter inzage ligt. Dit betreft de peilbesluiten De Keulevaart, De Koekoek, De Pleyt en De Hoekse Molen.
 
Stukken inzien  
U kunt de stukken inzien bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 in Houten, elke werkdag van 9.00-17.00 uur. Ook kunt u kijken op www.destichtserijnlanden.nl/bekendmakingen.
 
Zienswijze 
Tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen kunnen belanghebbenden een inspraakreactie indienen op de ontwerp Beleidsnota Hoogwatervoorzieningen en de partiële herziening van de Beleidsnota Peilbeheer bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, postbus 550, 3990 GJ Houten.
Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het peilbesluit wordt verwerkt. Dit gebeurt voordat het algemeen bestuur de Beleidsnota Hoogwatervoorzieningen en de partiële herziening van de Beleidsnota Peilbeheer vaststelt.
 
Meer informatie 
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Linda Nederlof van de afdeling Planvorming en Advies, tel. (030) 634 59 10, e-mail nederlof.l@hdsr.nl.
 
Houten, 30 maart 2015
 
Naar boven