Bekendmaking besluit projectplan 'Dijkverbetering Hessum', waterschap Groot Salland
Het dagelijks bestuur van Waterschap Groot Salland heeft 10 maart 2015 het projectplan “Dijkverbetering Hessum” vastgesteld.
 
Binnen het project wordt 130 meter regionale kering (hm 532-0.5 – 532-0.63) opgehoogd tot aan de overschrijdingskans van eens in de 1250 jaar.
Het besluit kunt u in pdf-formaat downloaden op deze pagina. Ook kunt u het besluit via de website van het waterschap www.wgs.nl downloaden.
 
Met ingang van de dag na de datum van deze bekendmaking kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken bezwaar indienen bij aan het dagelijks bestuur van het Waterschap Groot Salland, Postbus 60, 8000 AB, Zwolle.
 
Het bezwaar moet worden ondertekend en bevat ten minste:
  • -
    de naam en adres van de indiener;
  • -
    de dagtekening;
  • -
    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;
  • -
    de gronden van het bezwaar.
     
Bij het bezwaarschrift wordt zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het betrekking heeft, overlegd.
De vergunning/het besluit treedt met deze bekendmaking in werking, ongeacht of er een bezwaarschrift wordt ingediend. Om deze inwerkingtreding te schorsen kan degene die bezwaar indient gelijktijdig of na het indienen daarvan een verzoek om voorlopige voorziening doen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle-Lelystad (Postbus 10067, 8000 GB, Zwolle). Daarbij moet een kopie van het bezwaarschrift worden overlegd. Het doen van een verzoek om voorlopige voorziening kan digitaal bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Voor het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
 
Naar boven