Vaststelling concept legger
In de vergadering van 3 maart 2015 heeft het dagelijks bestuur een aantal leggers voor het zuidelijk deel van het beheer gebied in concept vastgesteld.
Op de legger worden de afmetingen van waterlopen weergegeven en de zich in de waterlopen bevindende kunstwerken en ook wie onderhoudsplichtige is van waterlopen en kunstwerken.
Door de wijziging van de ligging of afmeting van bestaande waterlopen en of waterkerende kunstwerken, dient een aantal leggerkaarten en leggerbladen (gewijzigd) te worden vastgesteld.
De wijzigingen komen voort uit landinrichtingen, projecten, het aanleggen van nieuwe waterlopen, het overnemen van waterlopen (overname stedelijk water) en particuliere aanvragen.
Ter inzage
Het besluit en de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 18 maart 2015 tot en met 28 april 2015 tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo. In afwijking van het gangbare ligt het besluit en de bijbehorende bijlagen niet ter inzage in Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden, aangezien het gaat om de legger in het zuidelijk deel van het beheergebied.
Zienswijzen
Tegen het vaststellen van de legger kunnen door belanghebbende zienswijzen worden ingediend. De termijn voor het indienen van een zienswijze vangt aan op 18 maart 2015 en eindigt op 28 april 2015.
Voor meer informatie over de legger kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.
Naar boven