Het wijzigen van een vergunning aan NV HVC, Baanhoekweg 38, 3313 LA Dordrecht, ten behoeve van het lozen van afvalwater rechtstreekst op een rioolwaterzuivering aan de Baanhoekweg 48 te Dordrecht, gemeente Dordrecht. (gelijk aan besluit)
Het college van dijkgraaf en heemraden is voornemens een watervergunning te wijzigen, voor het lozen van afvalwater rechtstreekst op een rioolwaterzuivering aan de Baanhoekweg 48 te Dordrecht, gemeente Dordrecht, dossiernummer D0027699.
Start zienswijze (6 weken): 4 maart 2915. De ontwerp vergunning ligt ter inzage bij waterschap Hollandse Delta te Ridderkerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het waterschap, 0900 2005005 (lokaal tarief).
Zienswijze
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, gedurende een periode van zes weken vanaf de dag waarop de ontwerpvergunning ter inzage is gelegd, schriftelijk of mondeling hun zienswijze over de ontwerpvergunning naar voren brengen. Een zienswijze moet worden gericht aan college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta, ter attentie van afdeling Vergunningverlening, postbus 4103, 2980 GC Ridderkerk.
 
Ridderkerk, 4 maart 2015

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

Ing. R. Bouwman, afdelingshoofd Vergunningverlening

Naar boven