Gedragscode integriteit leden algemeen en dagelijks bestuur waterschap Vechtstromen

In de vergadering van 25 november 2015 heeft het algemeen bestuur de Gedragscode integriteit leden algemeen bestuur waterschap Vechtstromen en de Gedragscode integriteit leden dagelijks bestuur waterschap Vechtstromen vastgesteld.

Het vastleggen van de gedragscodes borgt en bevordert het integer handelen binnen het bestuur van het waterschap. De gedragscodes geven bestuurders van het waterschap Vechtstromen een kader voor correct bestuurlijk handelen en voor het onderling bespreken van bestuurlijke dilemma’s, en reikt tevens een werkwijze aan voor het signaleren van misstanden.

Ter inzage

De Gedragscode integriteit leden algemeen bestuur waterschap Vechtstromen en de Gedragscode integriteit leden dagelijks bestuur waterschap Vechtstromen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.

Bezwaar of Beroep

Tegen het vaststellen van de Gedragscode integriteit leden algemeen bestuur waterschap Vechtstromen en de Gedragscode integriteit leden dagelijks bestuur waterschap Vechtstromen kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

 

Voor meer informatie over de Gedragscode integriteit leden algemeen bestuur waterschap Vechtstromen en de Gedragscode integriteit leden dagelijks bestuur waterschap Vechtstromen kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven