Waterschapsverkiezingen 2015
 
De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt bekend:
 
dat het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta op dinsdag 2 december 2014 in zijn vergadering het volgende heeft besloten:
 
1. De lokale aanduidingen te schrappen van :
a. ChristenUnie;
b. Staatkundige Gereformeerde Partij (SGP);
c. Partij van de Arbeid (P.v.d.A.);
d. CDA;
e. VVD.
 
2. De plaatsvervangend gemachtigde van Hollandse Delta Natuurlijk toe te voegen aan het register van aanduidingen. De gemachtigde en plaatsvervangend gemachtigde zijn nu
a. J.J.L. Huber
b. H. Steehouwer
 
De aandacht wordt erop gevestigd dat, ingevolge de Kieswet en de Algemene wet bestuursrecht, iedere belanghebbende tegen de beschikking van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van waterschap Hollandse Delta beroep kan instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden ingediend uiterlijk op de zesde dag na dagtekening van het waterschapsblad waarin deze publicatie is opgenomen. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak voornoemd (adres: Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage)
 
Ridderkerk, 5 december 2014,
 
De voorzitter van het centraal stembureau,
 
Ing. J.M. Geluk
Naar boven