Start inspraak en inloopavond ontwerp Raamwaterplan Eiland van Schalkwijk
Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap heeft het ontwerp Raamwaterplan Eiland van Schalkwijk vastgesteld. Hierin staan de kaders voor het toekomstig waterbeheer op het eiland. Vanaf 10 november 2014 kunt u inspreken op het ontwerp-plan.
 
Stukken inzien
U kunt het ontwerp Raamwaterplan Eiland van Schalkwijk van 10 november tot en met 22 december 2014 digitaal inzien via www.hdsr.nl/eilandvanschalkwijk. Bent u niet in de gelegenheid om het ontwerp-plan digitaal in te zien? Neemt u dan contact op met het waterschap, dan ontvangt u een papieren versie. De contactgegevens vindt u onder het kopje meer informatie, onderaan deze bekendmaking.
 
Inloopavond
Het waterschap organiseert een inloopavond over het ontwerp-plan op donderdag 20 november 2014. Tussen 20.00 uur en 22.00 uur kunt u binnenlopen in sociaal cultureel centrum De Wiese, De Wiese 2 in Schalkwijk.
Medewerkers van het waterschap zijn aanwezig om uw vragen over het ontwerp-plan te beantwoorden. Ook kunt u dan een mondelinge zienswijze geven.
 
Zienswijze
Als u schriftelijk uw zienswijze wilt geven op dit ontwerp-plan, dan kunt u die uiterlijk tot en met 22 december 2014 indienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, postbus 550, 3990 GJ Houten of via post@hdsr.nl. Op www.hdsr.nl/eilandvanschalkwijk vindt u een reactieformulier dat u kunt gebruiken.
 
Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het Raamwaterplan Eiland van Schalkwijk wordt verwerkt. Dit gebeurt, voordat het algemeen bestuur het plan vaststelt.
 
Meer informatie
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Marjan Holtman of Arjanne Mulder van de afdeling Planvorming en Advies, tel. (030) 634 59 11, e-mail holtman.hm@hdsr.nl of mulder.a@hdsr.nl
 
 
Houten, 10 november 2014
 
Naar boven