Bekendmaking gedoogbeschikking Bouwfonds Ontwikkeling B.V. voor de locatie aan de Beneluxlaan in Utrecht (Gedogen_872961)
Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap maakt bekend om vooruitlopend op het definitief worden van de eerder aangevraagde lozingsvergunning het starten van de lozing te gedogen.
Gelet op de jurisprudentie van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en de landelijke richtlijnen voor gedogen, is het toegestaan van handhaving af te zien c.q. te gedogen, indien aan een aantal voorwaarden is voldaan. In dit geval hebben wij de aanvraag voor een vergunning ontvankelijk verkaard en in behandeling genomen.
Stukken inzien
U kunt het besluit en de daarbij horende stukken inzien van 7 november 2014 tot en met 19 december 2014: - Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2, Houten, elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur, telefoon (030) 634 57 91;
Gemeente Utrecht, balie Bouwen Wonen en Ondernemen, Rachmaninoffplantsoen 61 op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur, telefoon (030) 286 46 00
- (alleen op aanvraag) bij het Informatiecentrum Gemeente Utrecht, Neudeflat, Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), op donderdagavond van 18.00 - 21.00 uur, telefoon (030) 286 46 00.
Bezwaar
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na verzending, tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het waterschap. In het bezwaarschrift staat om welk besluit het gaat en wat het bezwaar is tegen dit besluit. Het bezwaarschrift bevat verder het kenmerk van dit besluit, de handtekening, naam en adres van de indiener van het bezwaarschrift en een dagtekening.
Ook kunnen zij de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen en zo nodig dit besluit te schorsen.
Voorlopige voorziening
Als er tijdelijke maatregelen nodig zijn waarmee niet tot de beslissing op het bezwaarschrift kan worden gewacht, is het mogelijk een verzoek om een voorlopige voorziening, inclusief schorsing, in te dienen. Het verzoek kan worden gericht aan: Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005,3500 DA Utrecht
Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd. Voor natuurlijke personen € 165,- en voor rechtspersonen € 328,-. Bij het verzoek wordt zowel een kopie van het bezwaarschrift als van de beschikking meegestuurd.
 
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 634 57 91.
 
Houten 6 november 2014
 
Naar boven