Gramsbergen, diverse werkzaamheden bij waterloop NM260080
Vergunning Keur waterschap Vechtstromen en Waterwet
Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft positief besloten op de aanvraag van Stichting voor ijsvermaak Ons Genoegen te De Krim voor het aanbrengen en hebben van een gronddam met beton duiker in waterloop NM260080, gelegen op het perceel kadastraal bekend als gemeente Gramsbergen, sectie K, nummer 604. Tevens wordt een hemelwaterafvoer gerealiseerd, drainagestrengen worden aangebracht, een onverhard pad wordt deels verhard en een aansluiting op het (druk)riool is gewenst.
Het water dat afkomstig is van de drains wordt gebundeld met het hemelwater afkomstig van de parkeerplaats en gezamenlijk door middel van 1 afvoerbuis geloosd op waterloop NM260080.
Bezwaar
De vergunning ligt ter inzage tot 6 weken na bekendmaking. Tegen de vergunning staat voor belanghebbenden de mogelijkheid open om binnen 6 weken een bezwaarschrift in te dienen bij waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA te Almelo.
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Toetsen en Vergunnen van het waterschap Vechtstromen, tel. 088-2203333.
 
Almelo, 21 oktober 2014
 
Naar boven