Bekendmaking definitieve watervergunning voor gemeente Eemnes t.b.v. werkzaamheden voor het bouwrijp maken van deelgebied 1 van de wijk Zuidpolder te Eemnes
Dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe hebben op 6 februari 2014, onder nummer 581537, aan gemeente Eemnesvergunning verleend voor het uitvoeren van handelingen in een watersysteem of beschermingszone waarvoor krachtens artikel 3.2 van de Keur vergunning is vereist. Er is vergunning verleend voor het leggen van dammen met duiker, het dempen van oppervlaktewaterlichamen, het graven van oppervlaktewaterlichamen, het plaatsen van een stuw en het lozen van verhard oppervlak, ten behoeve van het bouwrijp maken van deelgebied 1 van de wijk Zuidpolder tussen Zuidersingel 5 en Wakkerendijk 96 te Eemnes.
Mogelijkheid tot het maken van bezwaar
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na deze publicatie, tegen deze vergunning bezwaar maken door een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn.
  • Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt aangetekend, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.
  • Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM, Arnhem. Hiervoor is een griffierecht verschuldigd.
Wanneer u een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indient, verzoeken wij u vriendelijk om een afschrift van het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening toe te zenden aan Waterschap Vallei en Veluwe, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn.
 
Apeldoorn, 16 oktober 2014.
 
Het nummer van de vergunning is 581537.
Naar boven