Bekendmaking Ontwerp-peilbesluiten Greenport Boskoop
Dijkgraaf en hoogheemraden  van Rijnland zijn naar aanleiding van het D&H-voorstel van 22 juli 2014 (corsanummer 14.44044)  voornemens peilbesluiten in het Watergebiedsplan Greenport Boskoop vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van de definitieve peilbesluiten zijn eerst ontwerp-peilbesluiten opgesteld.
De ontwerp-peilbesluiten liggen ter inzage op het kantoorgebouw van het hoogheemraadschap van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden, en kunnen tijdens kantooruren van donderdag 9 oktober 2014 tot en met woensdag 19 november 2014 worden ingezien. En vanaf 9 oktober aan de linkerkant van deze bekendmaking.
Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode schriftelijk of mondeling hun zienswijze over de ontwerp-peilbesluiten naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om de ontwerp-peilbesluiten aan te passen. Vervolgens worden de peilbesluiten definitief vastgesteld.
Het postadres is: college van dijkgraaf en hoogheemraden, postbus 156, 2300 AD te Leiden.
Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net
Leiden 8 oktober 2014
Naar boven