Ontwerpbegroting 2015 Gemeenschappelijk laboratorium Aqualysis
Waterschap Vallei en Veluwe neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk laboratorium Aqualysis. Voor de aan haar opgedragen taken stelt Aqualysis jaarlijks een begroting op.
Aqualysis is opgericht per 1 januari 2014 en is ontstaan uit een fusie tussen twee laboratoria van de waterschappen Regge en Dinkel (Almelo) en Groot Salland (Zwolle). In deze nieuwe gemeenschappelijke regeling (GR) nemen zes waterschappen deel, waaronder Waterschap Vallei en Veluwe. Zij zijn tevens voor een gelijk deel eigenaar.
 
Aqualysis bestaat uit drie onderdelen een bacteriologisch, een chemisch en een hydrobiologisch laboratorium. Dagelijks analyseren medewerkers het oppervlaktewater, zwemwater, afvalwater, grondwater, waterbodem en zuiveringslib. Daarnaast biedt het laboratorium ondersteunende diensten aan zoals monsterneming, toetsing en advies.
 
Het college van dijkgraaf en heemraden maakt bekend dat de ontwerpbegroting 2015 van Aqualysis ter inzage ligt. De ontwerpbegroting ligt met ingang van 27 augustus 2014 tot en met 12 september 2014 ter inzage in het waterschapshuis, Steenbokstraat 10 te Apeldoorn (maandag tot en met donderdag 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag 08.00 tot 16.00 uur).
Bijlagen ter inzage:
Uw zienswijze over de ontwerpbegroting kunt u schriftelijk, mondeling of via een digitaal formulier naar voren brengen t /m 12 september 201 4 . U kunt uw zienswijze sturen naar:
Waterschap Vallei en Veluwe
Ter attentie van het college van dijkgraaf en heemraden
Postbus 4142
7320 AC Apeldoorn
onder vermelding van ‘Zienswijze begroting Aqualysis 2015'.
Naar boven