Besluit lozen buiten inrichtingen Balkbrug
Het Besluit lozen buiten inrichtingen stelt algemene regels voor verschillende activiteiten. Met het besluit wordt een vrijstelling voor de vergunningplicht op grond van de Waterwet verleend voor een aantal veel voorkomende lozingen. Op grond van het Besluit lozen buiten inrichtingen legt het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen maatwerkvoorschriften op aan waterschap Reest en Wieden voor het lozen van verontreinigd grondwater in een oppervlaktewaterlichaam. Dit ten behoeve van ontwatering ter plaatse van De Omloop 14 te Balkbrug, kadastraal bekend Hardenberg, sectie I, nummer 1625.
Bezwaar
Belanghebbende kunnen een bezwaarschrift indienen tot en met 6 weken na bekendmaking van het besluit bij het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Als u een bezwaarschrift indient, kunt u ook een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.
Ter inzage
Bovenstaand besluit ligt 6 weken ter inzage in het waterschapshuis te Almelo. U kunt deze inzien tijdens kantooruren.
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Toetsen en Vergunnen van het waterschap Vechtstromen, tel 088-220 33 33.
 
Naar boven