Bekendmaking "Regeling omtrent de selectie en benoeming van de vertegenwoordigers van de geborgde zetels voor de categorie bedrijven in het algemeen bestuur van een waterschap door de Kamer van Koophandel".

Op 18 maart 2015 vinden de waterschapsverkiezingen plaats en zal ook voor het Hoogheemraadschap van Delfland een nieuw bestuur worden gekozen.

Op grond van artikel 14, vierde lid van de waterschapswet dienen de organisaties die kandidaten mogen benoemen (op een geborgde zetel) een regeling op te stellen omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers in het algemeen bestuur van een waterschap.

Ter uitvoering van voornoemd artikel uit de waterschapswet maakt het dagelijks bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland hierbij de volgende regeling bekend: "Regeling omtrent de selectie en de benoeming van de vertegenwoordigers van de geborgde zetels voor de categorie bedrijven in een algemeen bestuur van een waterschap door de Kamer van Koophandel".

De regeling staat op de website www.hhdelfland.nl/actueel/bekendmaking-o/ en ligt ter inzage in kamer A.0.08 van het Gemeenlandshuis van Delfland, Phoenixstraat 32 in Delft. 

Naar boven