Jaarverslagen en jaarrekeningen 2013 waterschappen Velt en Vecht en Regge en Dinkel

Algemeen

De beide jaarverslagen en jaarrekeningen 2013 van de voormalige water­schappen Velt en Vecht en Regge en Dinkel zullen op woensdag 2 juli 2014 ter vaststelling worden voorgelegd aan het algemeen bestuur.

In de beide jaarverslagen wordt verslag gedaan over de realisatie van de effecten, doelen en financiën van de beide waterschappen over het jaar 2013. De beide jaarrekeningen bestaan uit de balans per begin en eind van het boekjaar, een exploitatierekening over het boekjaar en een toelichting hierop.

Ter inzage legging

De beide ontwerpjaarverslagen en jaarrekeningen liggen met ingang van 10 juni 2014 gedurende een periode van twee weken tijdens kantooruren ter inzage in het waterschapshuis te Almelo, Kooikersweg 1 en in het waterschapshuis te Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2. U kunt de beide ontwerpjaarverslagen en jaarrekeningen ook raadplegen via www.vechtstromen.nl.

Zienswijze

Ingezetenen kunnen tot en met 24 juni 2014 naar keuze schriftelijk of monde­ling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over de beide ontwerpjaarverslagen en jaarrekeningen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer J.W. (Jan) ten Klooster op telefoon­nummer 088-2203245.

Naar boven