BESLUITEN OVER HET LABORATORIUM AQUALYSIS

Waterschap Zuiderzeeland neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling voor het laboratorium Aqualysis. Aqualysis is op gericht per 1 januari 2014 en hieraan nemen zes waterschappen deel. Het laboratorium voert chemisch, bacteriologisch en hydrobiologisch onderzoek uit. Hierin worden oppervlaktewater (waaronder zwemwater), afvalwater, grondwater, waterbodems en zuiveringsslib geanalyseerd. Ook levert Aqualysis ondersteunende diensten zoals monsterneming en advies.

Verordeningen en regelingen

Het algemeen bestuur van Aqualysis heeft op 7 april 2014 de volgende verordeningen en regelingen vastgesteld:

  • - Klachtenverordening Aqualysis. Hierin is geregeld hoe klachten in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden behandeld.

  • - Regeling behandeling bezwaarschriften Aqualysis. Hierin is de procedure geregeld voor de behandeling van bezwaarschriften.

  • - Verordening elektronische bekendmakingen. Hierin is geregeld dat besluiten van het bestuur van Aqualysis bekend worden gemaakt door plaatsing in de waterschapsbladen van de deelnemende waterschappen. Aankondigingen en overige kennisgevingen worden geplaatst op de website van Aqualysis: www.aqualysis.nl.

Naar boven