Start inspraak ontwerp-Beleidsvisie Waterkeringen

Het dagelijks bestuur van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden maakt bekend dat de inspraak van de ontwerp-Beleidsvisie Waterkeringen van start gaat.

In de ontwerp-Beleidsvisie Waterkeringen geeft het waterschap aan hoe het omgaat met het thema veiligheid. Meerlaagsveiligheid (preventie - beperking gevolgen - rampenbestrijding) is een belangrijk onderwerp in de beleidsvisie. Ons waterschap speelt een belangrijke rol bij de preventie. In de beleidsvisie geeft ons waterschap aan te streven naar goed te beheren en eenvoudig te verbeteren waterkeringen. Het waterschap licht in de visie tevens toe dat medegebruik van waterkeringen tot de mogelijkheden kan behoren.

Inzien van de stukken

U kunt de ontwerp-Beleidsvisie Waterkeringen vanaf 4 juni 2014 tot en met 15 juli 2014 inzien op het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten, elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt de visie ook inzien via de website, www.destichtserijnlanden.nl/bekendmakingen.

 

Inspraak

Tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen, kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen op de ontwerp-Beleidsvisie Waterkeringen bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ, Houten. Ook kunt u uw zienswijze mondeling indienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Marjan Holtman (medewerker afdeling Planvorming & Advies), telefoon (06) 15 06 84 00

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de Marjan Holtman, telefoon (06) 15 06 84 00 of e-mail holtman.hm@hdsr.nl.

 

Houten, 4 juni 2014

Naar boven