Ontwerpbegroting 2015 Het Waterschapshuis

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen maakt bekend dat de ontwerpbegroting 2015 van Het Waterschapshuis ter inzage ligt.

Het Waterschapshuis is de regie- en uitvoeringsorganisatie voor de waterschappen op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie. Het Waterschapshuis heeft als doel het bevorderen van samenwerking op het gebied van ICT tussen de waterschappen en de andere overheden die actief zijn in de watersector.

De ontwerpbegroting 2015 van Het Waterschapshuis treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De ontwerpbegroting 2015 van Het Waterschapshuis ligt met ingang van 22 mei 2014 gedurende een periode van twee weken ook tijdens kantooruren ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden.

Zienswijze

Een ieder kan tot en met 4 juni naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over de ontwerpbegroting 2015 van Het Waterschapshuis kunt u contact opnemen met de heer B. Ludikhuize op nummer 088 2203499.

Naar boven