Begroting gemeenschappelijke regeling Het Waterschapshuis

Het dagelijks bestuur van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden maakt bekend dat het dagelijks bestuur van Het Waterschapshuis de ontwerpbegroting voor 2015 heeft vastgesteld.

Het Waterschapshuis is een openbaar lichaam in de zin van de Wet gemeenschappelijke regelingen en is gevestigd in Amersfoort. Het Waterschapshuis ondersteunt de informatie- en bedrijfsprocessen van de waterschappen met als doel de kwaliteit en efficiëntie van de taakuitvoering te bevorderen. Het Waterschapshuis functioneert daarbij als ondersteunende organisatie en aankoopcentrale voor de waterschappen. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is deelnemer aan deze Gemeenschappelijke Regeling.

Ter inzage

De ontwerpbegroting 2015 van Het Waterschapshuis ligt voor een ieder ter inzage van 7 mei tot en met 19 mei 2013 tijdens kantooruren op het waterschapskantoor, Poldermolen 2 te Houten.

De stukken vindt u ook op onze website: www.destichtserijnlanden.nl.

Zienswijze indienen

Uw zienswijze over de ontwerpbegroting kunt u schriftelijk naar voren brengen tot en met 19 mei 2013. U kunt uw zienswijze sturen naar:

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

T.a.v. het college van Dijkgraaf en Hoogheemraden

Postbus 550

3990 GJ Houten.

Per e-mail versturen kan ook, stuurt u uw zienswijze dan naar post@hdsr.nl

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer M.J.W. Brederoo van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, telefoonnummer (030) 634 5912 (secretariaat).

Houten, 7 mei 2014

Naar boven