Terinzagelegging Nota bodembeheer - waterschap Vechtstromen

Het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen heeft in de vergadering van 26 maart 2014 de Nota Bodembeheer Rutbekerveld vastgesteld.

Het plan is om de Rutbekerveldplas te Boekelo aan de zuidwestzijde ondieper te maken, waardoor versterking van de landschap- en natuurontwikkeling kan plaatsvinden. Om de kwaliteit van het grond- en oppervlaktewater goed te kunnen beschermen is het noodzakelijk om te bepalen welke kwaliteitseisen gesteld moeten worden aan het toe te passen materiaal. Deze eisen en de onderbouwing hiervan zijn vastgelegd in de Nota Bodembeheer Rutbekerveld.

Terinzagelegging

De Nota Bodembeheer Rutbekerveld ligt met ingang van 9 april 2014 tot en met 21 mei 2014 tijdens kantooruren ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden.

Beroep

Binnen de bovengenoemde termijn kunt u tegen het besluit tot vaststelling van de Nota Bodembeheer Rutbekerveld beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift moet van een datum en van naam, adres en ondertekening van de indiener zijn voorzien.

Duidelijk moet worden aangegeven tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en waarom, en zo mogelijk moet een kopie van het besluit worden meegezonden. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Nadere informatie hierover kunt u verkrijgen bij de Afdeling rechtspraak van de Raad van State telefoon tel: 070 - 426 44 26. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit. Als beroep is ingesteld is het, indien onverwijlde spoed dat vereist, mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Almelo, 9 april 2014

Naar boven