Terinzagelegging concept projectplan Snoeyinksbeek - waterschap Vechtstromen

Het dagelijks bestuur van waterschap maakt bekend dat het in zijn vergadering van 18 februari 2014 het concept projectplan Snoeyinksbeek heeft vastgesteld.

Watertekort in huidige en toekomstige droge zomers vormt een probleem voor landbouw en natuur in de regio Noordoost Twente. In de uitvoeringsagenda ‘Water collectief Twente’ bundelt waterschap Vechtstromen daarom programma’s en initiatieven die bijdragen aan droogtebestrijding, en die daarbij landbouw- en natuurprojecten combineren. De Snoeyinksbeek wordt in het kader van het project Watercollectief Twente heringericht. Het betreft het gedeelte van de beek dat is gelegen binnen het Natura 2000-gebied Landgoederen Oldenzaal.

Ter inzage

Het plan ligt van 24 februari 2014 tot en met 7 april 2014 tijdens kantooruren ter inzage in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo. Ook kan het concept projectplan worden ingezien na telefonische afspraak, telefoon 088 220 3333.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het concept projectplan schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoon 088 220 3333.

Almelo, 22 februari 2014

Naar boven