Bekendmaking definitieve watervergunning voor het leggen van een nieuwe hoofdwaterleiding en het verwijderen van de bestaande hoofdwaterleiding nabij een waterkering tussen Eemdijk 69 en 189 te Eemdijk

Waterschap Vallei en Veluwe heeft een vergunning verleend aan: Vitens NV voor het leggen van een nieuwe hoofdwaterleiding en het verwijderen van de bestaande hoofdwaterleiding nabij een waterkering tussen Eemdijk 69 en 189 te Eemdijk. Het waterschap heeft een definitieve vergunning afgegeven, met voorschriften om het milieu te beschermen.

Inzien van stukken

U kunt de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien van 15 oktober 2013 tot en met 27 december 2013:

-bij Waterschap Vallei en Veluwe, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn: elke werkdag na telefonische afspraak.

Indien gewenst kunnen wij de vergunning met bekendmaking ook naar u mailen. In dat geval kunt u een e-mail sturen naar rzondag@vallei-veluwe.nl / evanbokhorst@vallei-veluwe.nl. De vergunning met bekendmaking zal dan naar u worden gemaild.

Be zwaar maken ?

Belanghebbenden kunnen gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na bekendmaking, tegen deze vergunning bezwaar maken door een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn.

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als er omstandigheden zijn waaruit blijkt dat de beslissing op het bezwaarschrift niet kan worden afgewacht, kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM, Arnhem. Hiervoor is een griffierecht verschuldigd (€ 160, - voor een natuurlijk persoon, € 318, - voor een rechtspersoon).

Vragen

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met de heer Brummelman (vergunningverlener), telefoonnummer: 06 - 21 17 03 68. Voor procedurele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Zondag (juridisch administratief medewerker), telefoonnummer: 06 - 50 23 69 94.

Apeldoorn, 15 november 2013

Het nummer van de vergunning is 563868.

Naar boven