Vergunning te verlenen aan de Waterschap Vallei en Veluwe voor het onttrekken/infiltreren van grondwater en het lozen van grondwater ten behoeve van aanleggen van 2 bergbezinkbassins in Nunspeet en het aanpassen van een overstort.

Waterschap Vallei en Veluwe is van plan een vergunning te verlenen aan Waterschap Vallei en Veluwe voor het ontrekken van grondwater en/of het infiltreren van grondwater ten behoeve van het aanleggen van 2 bergbezinkbassins en het aapassen van een overstortput te Nunspeet, waarbij in totaal maximaal 1.231.000 m3 grondwater onttrokken zal worden en tevens voor het lozen van grondwater op oppervlaktewater nabij de uitvoering van de werken op de Hullebeek.

Zienswijzen?

Schriftelijke zienswijzen tegen het onttrekken/infiltreren of lozen van het grondwater kunnen tot en met 6 november 2013 ingediend worden bij het dagelijks bestuur van Waterschap Vallei en Veluwe, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn. U moet daarbij aangeven waarom u de zienswijze heeft.

Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens een hoorzitting aan de orde gesteld worden. Tijdens deze bijeenkomst kunt u tevens de aanvraag en de ontwerpvergunning bespreken met het waterschap. Als u om een bijeenkomst wilt vragen, kunt u dat het beste voor 30 oktober 2013 telefonisch doen, via telefoonnummer (055) 5 272 911.

Wie nu zienswijzen indient, kan later eventueel nog in beroep gaan tegen de definitieve vergunning.

Inzien van stukken

U kunt de aanvraag, het ontwerp van de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien van 26 september 2013 tot en met 6 november 2013:

  • bij Waterschap Vallei en Veluwe, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn: elke werkdag na telefonische afspraak, telefoonnummer (055) 5 272 911;

  • bij het Klantcontactcentrum van gemeente Nunspeet, tijdens de openingsuren.

Het nummer van de vergunning is 552038.

Naar boven