Ontwerp-peilbesluit polder Esse, Gans- en Blaardorp ter inzage

Het hoogheemraadschap heeft het ontwerp-peilbesluit voor de polder Esse, Gans- en Blaardorp vastgesteld. Dit gebied ligt in de gemeente Zuidplas tussen de Ringvaart en de Hollandsche IJssel. Het peilbesluit betreft het gebied vanaf Capelle aan den IJssel tot aan Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het ontwerp-peilbesluit ligt van donderdag 25 juli tot en met vrijdag 13 september 2013 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u uw zienswijze op het peilbesluit naar voren brengen. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan het dagelijks bestuur van Schieland en de Krimpenerwaard, Maasboulevard 123, 3063 GK Rotterdam. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u tot en met vrijdag 6 september 2013 een afspraak maken met mevrouw A. Tiedema, 010 45 37 480.

Het peilbesluit, de toelichting en de kaarten zijn als bijlage toegevoegd bij deze bekendmaking. Tijdens kantooruren kunt u hiervoor ook terecht bij: Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, Maasboulevard 123, Rotterdam; Gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Naar boven