Kennisgeving Ontwerp gedoogplichtbeschikking op grond van afdeling 10.13 van de Omgevingswet betreffende de aanleg en instandhouding van een drinkwatertransportleiding in de gemeente Vlissingen

De Minister van de Infrastructuur en Waterstaat verklaart voornemens te zijn een gedoogplichtbeschikking te nemen op grond van afdeling 10.3 van de Omgevingswet op aanvraag van Evides Waterbedrijf ten behoeve van de aanleg en instandhouding van een drinkwatertransportleiding in de gemeente Vlissingen.

Terinzagelegging

Op de voorbereiding van de gedoogplichtbeschikking is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Volgens deze procedure ligt de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken voor een periode van zes weken ter inzage met ingang van 27 maart 2024 tot en met 7 mei 2024.

De ontwerpbeschikking met de stukken ligt fysiek ter inzage op het kantoor van Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht. Maak voor het inzien van de stukken in Utrecht een afspraak met Rijkswaterstaat Corporate Dienst, de heer P. Lommerse, telefoonnummer+31(0)6-51319545.

Daarnaast ligt de ontwerpbeschikking met de stukken digitaal ter inzage op het Rijkswaterstaat Publicatie Platform via deze link: https://open.rijkswaterstaat.nl/gedoogplichten.

Daar kunt u de stukken raadplegen en ook downloaden.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzagelegging (van 27 maart 2024 tot en met 7 mei 2024) hun zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze kan onder vermelding van het kenmerk BPR-2023-101082 per e-mail worden verzonden naar cdgedoogplichten@rws.nl of per post naar:

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat

Rijkswaterstaat Corporate Dienst

T.a.v. de afdeling BJV Publiekrecht

Postbus 2232

3500 GE Utrecht

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de contactpersoon bij Rijkswaterstaat Corporate Dienst, de heer P. Lommerse, telefoonnummer +31(0)6-51319545.

Hoorzitting

In het kader van deze procedure is een hoorzitting gepland. Deze is uitsluitend bedoeld voor degenen die in hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt dat zij gebruik willen maken van de mogelijkheid om te worden gehoord. Deze hoorzitting vindt plaats op 29 mei 2024, aanvang 13.00 uur, op de locatie Rijkswaterstaat Middelburg – Poelendaelesingel 18, 4335 JA te Middelburg. Hiervoor wordt geen afzonderlijke uitnodiging verzonden.

Naar boven